Pedikűr, Callux

 Egy alapos pedikűr minden évszakban szükséges akkor is amikor éppen téli hideg van és a cipő eltakarja a lábunk, tavasztól meg elengedhetetlen, hogy a nyitott cipőben a szép, egészséges, sima lábunk látsszon.

A pedikűrt egy illatos, masszírozó pezsgő lábfürdővel kezdjük ami ideális a fáradt lábaknak, ellazítja az izmokat, serkenti a bőr vérellátását, javítja a vérkeringést, a benne lévő tengeri só és a szódabikarbóna méregtelenít, fertőtlenít és felpuhítja a bőrt, az illóolajok fertőtlenítik a lábakat közben kellemes érzetet biztosítanak.

Masszírozó lábáztató
Masszírozó lábáztató

A kellemes lábáztatás után jön a lábak és lábfejek radírozása, ezzel tovább puhítjuk a bőrt és az elhalt hámsejteket leradírozzuk.

Szükség esetén a bőrkeményedéseket szikével, reszelővel eltávolítjuk.

Ezután a körmök kezelése következik, a körmök levágása, formázása, az esetleges bőr feltolása.

Radír - peeling
Radír - peeling

Majd a pedikűr legkellemesebb része a lábmasszázs vitaminokban gazdag krémmel, olajjal ami táplálja és hidratálja a bőrt. A lábak mindenki szeret nemcsak kellemes, de az egész testre, lélekre jó hatással van. Felfrissíti az izmokat, a bőrt, a vérkeringést, az idegrendszert lenyugtatja és csodálatos közérzetet teremt.

Ezután a csodás élmény után aki kéri jöhet a lakkozás vagy gél lakkozás.


ÚJDONSÁG!!!
CALLUX PROFESSIONALIS LÁB PEELING

Különleges hámlasztásos eljárással gyönyörű puha lábakat kapunk, hatékonyan távolítja el a bőrkeményedéseket, berepedéseket fájdalommentesen szike nélkül.

👣 PEDIKŰR HÁMLASZTÁSSAL - PUHA SELYMES LÁBAK a CALLUX professionális láb peeling-gel. 

❌ NINCS: 

❌ BŐRKEMÉNYEDÉS 

❌ TYÚKSZEM 

A peeling lényegében a bőr elszarusodott, megvastagodott rétegeinek vékonyítását jelenti. Gyorsan, hatékonyan távolítja el a bőrkeményedéseket szike és csiszológép használata nélkül.