Afrika Maszk Arckezelés

VEEL GAAF AFRIKA MASZK TERMÉSZETES BŐRFIATALÍTÓ KEZELÉS

A Vel Gaaf Afrika Maszk:

 • Látványosan csökkenti a ráncok mélységét.
 • Kisimulnak a finom ráncok.
 • Gyulladáscsökkentő hatása miatt kiváló a pattanásos bőr kezelésére.
 • Gyönyörű simává varázsolja a bőrt.
 • A bőr rugalmasság.
 • Kivilágosítja a pigmentfoltokat.
 • Csökkenti a bőrhibákat.
 • Mély tisztító hatású, leszedi az elhalt hámsejteket és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.
 • Kisímulnak a szemek körüli ráncok.

Természetes összetevők: Olax Dissitiflora (18,5%), Zinc Oxide, Xanthan Gum, Kaolin, Aqua, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Egy teljesen új aktív hatóanyaggal, valamint egyedülálló és különleges növényi hozzávalókból készül.
A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatása nincs a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.
A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

Milyen bőrhibákra használhatjuk?:

 • ráncokra - rögtön látható a hatása: az apróbb ráncok eltűnnek, a mélyebbek enyhülnek
 • pattanásos bőr - gyorsan leszárítja a pattanásokat, enyhül a gyulladás, ha szükséges naponta kenjük be vele a pattanásokat vagy a problémás bőrfelületet - éjszakára fönnhagyva is.
 • sebhelyekre, műtéti hegekre - friss sebhelyekre használva csökkenti a sebhely méretét heti 2x minimum 30 percig
 • stirák (fogyási-hízási csíkok)
 • pigmentfoltokra,napfoltokra, májfoltokra heti két alkalommal használva legalább 30 percig fönnhagyva a foltokon
 • narancsbőrre - heti egyszer minimum 30 percig a narancsbőrös területre fölkenve segít simábbá varázsolni a bőrt.

Ezt a növényt hagyományosan természetes szépségmaszkként használják az afrikai nők. A hagyományokban ez a maszk a szépség szimbóluma.

A hagyomány szerint a maszk szerencsét hoz. Talán azért, mert az a ragyogás és az a bőrszín, amit a maszk használata után tapasztalhatunk a bőrön, vonzza a férfiak figyelmét. Innen eredhet a "jó szerencse" teória.

Kérd az Afrika Maszk arckezelést!

Az Afrika Maszk arckezelés menete:

- az arc letisztítása, smink eltávolítása

- peeling (arcradír) vagy mikrodermabrázió

- tonizálás

- az Afrika Maszk felhelyezése

- ultrahangos hatóanyagbevitel

- arcmasszázs

Kúra szerűen 5 kezelés + 1 ingyen!


A kezelés után az arc bőre feltöltődik, az apró ráncok kisimulnak, a mélyebbek enyhülnek - a végeredmény üde sima egészséges bőr.


Felhasználási lehetőségek:

Ráncokra. Gyors és észrevehető különbség látható már 30 perc után, használja maszkként heti egy-két alkalommal.
Pattanásra tinédzsereknél és felnőtteknél egyaránt. Ez az egyik hagyományos felhasználási módja. A maszk heti egyszeri alkalmazása mellett, a pattanásokra kenve általában éjszaka használják, reggelig fennhagyva. Egymást követő napokon is alkalmazható.
Sebhelyekre és műtéti hegekre. Használja friss sebhelyekre, hogy csökkentse a sebhely méretét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
Aknés hegek (pattanás okozta heg) kezelésére. Használja a hegek területén, hogy csökkentse a hegek méretét és mélységét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
Striák (fogyási-hízási csíkok, terhességi csíkok) kezelésére. Hagyományosan a nők szülés után használják, hogy eltüntessék a csíkokat, de a fogyásból vagy hízásból adódó bőr megnyúlására is alkalmazható. Használja a csíkok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
Foltokra, pigment hibákra és májfoltokra, valamint a napozás okozta foltokra a kezeken és az arcon egyaránt. Használja a foltok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
Narancsbőrre. Ez is egy hagyományos használati mód. Használja heti egy alkalommal a narancsbőrös területre kenve, legalább 30 percig fennhagyva.