MINŐSÉGI PARFÜMÖK

YODEYMA, PROUVÉ, FM PARFÜMÖK

YODEYMA PARFÜMÖK 

A Yodeyma parfümök kiváló minőségű parfümök melyek illatait a leghíresebb márkák inspiráltak nagyon kedvező áron, mindegyik parfüm 100 ml.
Fontos tudni, hogy nem hamisítványok hanem kiváló minőségű , rendkívül jó ár-érték arányú 30 %-os parfümök, illata intenzív és hosszan tartó 8-12 órán keresztül érezhető.

Megrendelés


PROUVÉ PAEFÜMÖK

A Prouvé termékek nem csak mesés illatúak, hanem elegáns csomagolásúak is. Minimalista parfümös palackokat olasz tervezők tervezik

Minden üveg Prouvé parfümhöz "Eredetiség igazolást" mellékelnek, amely a legjobb parfüm előállítási előírásoknak megfelelően készül a legjobb francia illóolajokból.

Ennek köszönhetően 100%-os biztonsággal választhatod ki a legjobb PROUVÉ parfümöt. Ehhez hatékonyak és biztonságosak, amint ezt a PZH bizonyítványok és dermatológiai vizsgálatok is alátámasztják!
Nem tesztelték állatokon!

Ámbrás, klasszikus illatot keresel? Elegáns fougère illatot? Esetleg eredeti, divatos, frissítő tengeri jegyűt? Minden Prouvé illat mögött a francia illatalkotók mesteri tudása áll. Minden kompozíció eredeti, francia illóolajokat tartalmaz. Nem tudod, hogy válaszd ki a legjobb illatot? Próbáld ki a tesztereinket!

A PROUVÉ PARFÜMÖK megvásárolhatóak 25% kedvezménnyel:

Megrendelés

FM PARFÜMÖK

FM MINŐSÉG és EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKJELLEMZŐK:

  • ​garancia az eredeti, és biztos beltartalomra,
  • tartós illatélmény- köszönhetően, hogy valódi PARFÜM töménységet gyárt Hölgyek részére 20% (PARFÜM) - Uraknak 16% (EAU DE PARFUM) illóolaj tartalmat jelent
  • tökéletes illategyüttes- azonos illatban vagy illatcsaládban megtalálható minden kiegészítő, hogy egységes és kellemes illatélmény alakuljon ki
  • különlegesség, egyedülállóság: FEROMONOS a csábításért felelős PARFÜM és HOT kivitelű illataink, azoknak akik valóban hosszan tartó illatra vágynak!

Megrendelés, regisztráció a 30% kedvezményért