Hatékony ránctalanító kezelés a Peptidek erejével

Legújabb bőrápoló sorozatunkkal minden nő egyik legtitkosabb vágyát, a természetes szépség megőrzését váltjuk valóra.

Az évek múlásával sürgetőbb feladathoz egy olyan különleges hatásmechanizmusra épülő termékcsaláddal ajándékozunk, mely a szépségápolásban elérhető lehető legmagasabb technológiai szintek egyikén gondoskodik arról, hogy szépséged megtartsd bőrproblémáidon pedig azonnal túllépj.

A tűs mezoterápia hatékonyságát kínáló mégis a tűnélküli mezoterápia kényelmét adó MesoPeptid sorozat lelkét azok a 3 peptidre épülő szuperkoncentrátumok jelentik, melyekkel bárki szintet léphet a bőrápolásban. Mindezt a tűszúrás nélkül mégis a tűszúrás mélységében a bőrproblémák gyökerére fókuszálva.

A kezelés hatására a bőr feltöltődik hatóanyagokkal, simább, feszesebb lesz, a ráncok enyhülnek.

A kezelési idő kb. 1 - 1,5 óra

- arc letisztítása, enzimes peeling, tonik

- hatóanyagbevitel ultrahanggal

- arcmasszázs a 3 peptides masszírozó krémmel,

- botox hatású arcpakolással


A peptidek a fehérjéket alkotó aminosavak aktív láncai. Elengedhetetlenek minden szervezetben, hiszen sejtszintig szinte minden folyamatban résztvevői. Segítenek szabályozni a testi funkciókat, csökkentik a gyulladást, fokozzák az antioxidáns hatásokat, szállító, támasztó és kommunikációs szerepet töltenek be.

A tűnélküli mezoterápiás hatást biztosító peptidkomplexekkel, az esztétikai kezelések során alkalmazott kollagén injekciók simító, bőrtömörség javító és feszesítő látványos hatását érheted el (injekció nélkül).

A 3 peptid kombinált hatásmechanizmusával már 2 hét után láthatóan csökkenti a ráncok mélységét, javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát.Az otthoni bőrápoláshoz a termékek megrendelhetők a webáruházból:

Natúr Krém Webáruház