Manikűr, Japán manikűr

Szép, ápolt kezek

Kézápolás

  • Klasszikus Manikűr
  • Francia manikűr (mini manikűr)
  • Japán manikűr
  • Zselés lakkozás (gél lakkozás) ami 3-4 hétig tartós marad
  • Gél lakkozás + Manikűr
  • Körömerősítés gél lakkal
  • Paraffinos kézápolás
  • Kézmasszázs

Japán Manikűr

Saját körömre gyönyörű egészséges, hosszan tartó csillogás 

Japán manikűr
A Japán manikűr eljárás egy olyan különleges kényeztetést kínál a körmöknek, amit nem csupán kézen, hanem lábon is kiváló, látványos eredménnyel lehet alkalmazni. 


A Japán manikűr a kezelés során visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. A speciális, összetevői méhviaszt is tartalmaznak, valamint olyan apró koptató részecskéket, amik a megtisztított körömfelületet alaposan elsimítják, minden egyenetlenséget eltüntetnek. Ezáltal a körmök ellenállnak a mechanikai érintkezésből adódó kopásnak, a fényük 6-12 napig megmarad.
A kezelést érdemes a körmök állapotától függetlenül 2 hetente megismételni, a tartós eredmény érdekében. Ennek hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz.

A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok pedig mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A Japán manikűr különösen hatékony erősítő hatással bír vékony, töredezett körömlemez esetén, tartós műköröm viselése után vagy extrém igénybevétel esetén.

A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagoktól mentesek


Gél lakkozás 

Több hétig tartós, karcmentes lakkozás

 Komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp itt a jövő színes hibrid anyaga a Gel-Lac, amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével!

Használható saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A Gel-Lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkozásnál.

Jelentős előnye van a hagyományos lakkozással szemben: nem pattog le, nem karcolódik, aki szeretne gyönyörű körmöket, de műköröm nélkül ez a tartós lakkozás a megoldás. Gyenge, töredező körmökre körömerősítésként is kiválóan alkalmas.